Poročno ličenje

Poročni dan je enkratna priložnost v življenju, ki se ne bo več ponovila. Je uresničitev sanj in zaveza vsakega naslednjega dne do večnosti. Je potrditev ljubezni, na dan, ki ga želita izpeljati popolno. Dovolita nam, da vama pomagamo ustvariti pravljico.

Zraven sanjske obleke in prstanov je pomemben dejavnik tudi ličenje neveste, saj na ta dan želi vsaka nevesta izgledati enkratno, drugače, prečudovito…

Poročni trendi se tako kot vsi ostali izjemno hitro spreminjajo, kar je zelo vzpodbudno, saj dopuščajo številne možnosti nevesti.

Poročno ličenje

Vizažisti pa se ukvarjamo z zelo zahtevnimi nalogami. Pripraviti moramo izgled obraza na način, ki je istočasno vezan na določena pravila, ki veljajo za tako vrsto mejkapa in želje posameznikov. Usklajevanje ni vedno lahko vendar dolgoletno delovanje na omenjenem področju zagotavlja vse, kar je potrebno za optimalno počutje.

Izvaja se v salonu, kjer vam lahko uredimo tudi nohte in poročno pričesko.

Na željo neveste lahko pridemo tudi na dom ali vam ljubo lokacijo. Po predhodnem dogovoru je možno tudi spremstvo neveste na poroki do uradnega fotografiranja.